5 Essential Elements For iş ayakkabısı s3

Wiki Article

İşçilerin typical hayatta kullandıkları ayakkabılarını işyerlerinde kullanmaları uygun değildir. Bazı kadın ve erkek iş çiler sokakta giyilmeyecek kadar eskimiş ayakkabılarını işyerinde giymeyi tercih ederler. Ancak bu durum bir çAlright iş kazasına neden olur.

Mekap İş güvenlik ayakkabılarında kullanılan çelik burun koruyucu, En ISO 20345 standardı tarafından belirtilen 200 Joule darbeye dayanım ve koruma sağlamaktadır. Geniş kalıp yapısıyla rahat bir kullanım sunmaktadır.

Bu ayakkabılar, kullanıcılarına konforun yanı sıra maksimum koruma sağlar. Dünya çapında fifty five’10 fazla ülkeye hizmet sunan YDS Shop'tan tercih edeceğiniz iş güvenliği ayakkabılarınızla her zaman maksimum koruma ve konforda çalışın. En kaliteli ve dayanıklı modeller için kategorimize göz atabilirsiniz.

Avrupa Birliği tarafından belirlenen 89/686/EEC numaralı Kişisel Koruyucu Ekipmanlar kriterleri doğrultusunda üretilen Demir 1402 Çelik Burunlu İş Ayakkabısı, ağır çalışma koşullarında ayaklarınızın zarar görmesini engeller. Çift yoğunluklu poliüretan malzeme ile üretilen dış tabanı kaygan zeminlerde maksimum tutuş sergiler.

Ayakkabılar aynı zamanda hava dolaşımını artworkıracak özelliklere sahiptir, bu da terlemenin azaltılmasına yardımcı olur ve ayakların serin kalmasını sağlar.

Uyarı ilevhaları ihtiyaçlarınız için sitemizde bulunan uyarı levhalarını ve iş güvenliği ikaz levhalarını inceleyebilirsiniz. System üzerinden ihtiyacınıza yönelik bulamadığınız uyarı tabelalarını WhatsApp numrasından bize ileterek istediğiniz uyarı levhalarını özel olarak talep edebilirsiniz.

Bu süre, ayakkabının ne kadar kullanıldığına ve hangi koşullarda kullanıldığına bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Yoğun bir şekilde kullanılıyorsa veya zorlu çalışma şartlarına maruz kalıyorsa, daha sık değiştirilmesi gerekebilir.

Website Kategorileri Genel EN 20345 S3 iş ayakkabısının burun koruma ve ara taban koruma özelliğine sahip olduğunu gösterir.

Ayrıca tabanın derinliği ve diş yapısı, kaymazlık performansını artıran önemli unsurlardır.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya ayakkabi ingilizce #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Diğer bir mekap iş ayakkabısı modeli ise suya dayanıklı olanlarıdır. Bu ayakkabılar, dış etkenlere karşı koruma sağlayarak, su geçirmez özellikleri sayesinde çeşitli hava koşullarında rahatlıkla kullanılabilir.

Çalışma şartlarında ve ortamınızın gerektirdiği koşullarda vücudunuzun ayakkabı spor duruşu ve iskelet sisteminizi kullanışınız son derece önem taşımaktadır. Ayakta kaldığınız her süreçte konfor son derece dikkate değerdir.

Ayakkabı mağazası kurmak, toptan ayakkabı satışı yapmak ya da ayakkabı sektöründe yeni bir işletme faaliyetini hayata geçirmek isteyenlerin, en kaliteli swolx iş ayakkabısı ayakkabı markaları hakkında bilgi sahibi olması tavsiye edilmektedir.

İşte sizi rahatlığıyla ve diğer kriterleriyle aldığınıza memnun edecek en iyi iş ayakkabısı markaları

Report this wiki page